tjockisar som äter 15 tips för bättre oral sex – bli en fittslickare av världsklass

15 tips för bättre oral sex - en guide till Oralsex

Dessa saker bör män verkligen veta om oral sex för att bli bättre på att slicka fitta

Killar försöker, det gör de verkligen. Men när det gäller oral sex så skiftar kompetensen väldigt.

halva reapriset åhlens 2014 Det fluktuerar mellan ”jag har aldrig sett en fitta innan och har ingen aning om vad en klitoris är” till ”jag är så inne i att slicka fitta just nu att jag bara ska slicka, intensivt och på samma ställe” – allt utan att lyssna på  vad som faktiskt fungerar för tjejen.

läcka fostervatten vecka 40 Visst – det finns en hel del män som har full koll på vad som händer därnere (har du hittat en av dessa så gift dig med honom, omedelbart!), men erfarenheten säger mig att det absolut inte är normen…

problemlösning ekvationer procent Med det sistnämnda i åtanke har jag skapat en liten ”fusklapp” för killar som innehåller allt det vi tjejer hade önskat att ni visste om oral sex.
Är du tjej: ”råka” lämna denna öppen i din browser, skriv ut den, tapetsera hela huset med den och hoppas att han råkar se den!

Är du kille: memorera denna guide till oral sex

 1. lägga klinker med golvvärme Gör ”Pit stops”
  Att ställa dig upp, och lägga dig mellan hennes ben samtidigt som du siktar in dig på hennes fitta som en målsökande missil är ungefär det minst sexiga vi kvinnor vet. Jobba dig neråt genom att kyssa hennes hals, bröst, mage och insidan av låren, ta tid på dig här och låt henne vänta innan du ger dig på  bulls-eye
 2. mona malmström malmö Var inte stressad
  Apropå att ge sig på Bulls-eye direkt, även om du gillar att en kvinna går rätt på och suger av dig så behöver vi kvinnor lite mer tid och lite mer upptrappning. Ta gott om tid på dig, lyssna på henne och bedöm situationen. LÅNGSAMT är nyckelordet här
 3. företagsekonomi 2 kau Hon är väldigt medveten…
  Fittor är helt tokiga, de kan dofta, de kan utsöndra flytningar och de kan även smaka annorlunda (har jag hört) beroende på vilken tid i månaden det är. Så det är rätt självklart att vi är kan vara lite skeptiska, inledningsvis, till att låta er män stoppa in tungan där..
  Berätta för henne hur vacker hon är därnere, låt henne veta att du verkligen älskar att spendera tid därnere. Det kommer att få henne att slappna av på ett helt annat sätt.
 4. garderober ikea skjutdörrar Var försiktig…
  Vi vet att du vill använda alla verktyg du har när du är därnere, men för tusan, använd ALDRIG ALDRIG ALDRIG tänderna. Om du gör det så är risken stor att du sover på soffan ihop med dina utslagna framtänder.15 tips för bättre oral sex - en guide till Oralsex
 5. signalfabriken sats öppettider Använd öronen…
  Om du får höra ”nej nej, inte så…” Så är det dags att ta en mjukare approach till det hela. Försök med att slicka på ett annat ställe, lyssna på hennes stön – de ger dig direkt feedback på hur bra din insats är.
 6. stockholms bostadsförmedling lediga jobb …. och händerna
  Okej, okej, det kallas oral sex. Men du kan göra det SÅ mycket bättre om du även inkluderar lite finger action också. Tänk bara på att vår avsky för ”trycklufts-borr-sex” även inkluderar fingrarna… lugnt och försiktigt är nyckeln även här, och du, glöm inte öronen…
 7. lätt recept kyckling i ugn Glöm vad ditt ex gillade.
  Alla kvinnor är annorlunda och förmodligen ljög hon..
 8. inom ramarna för engelska Hon rör på sig av en anledning.
  Vi kvinnor vill hjälpa till, så låt oss göra det! Om hon hela tiden flyttar runt, svankar eller bara rör sig på ett sätt som gör att din tunga hamnar någon annanstans så är det förmodligen för att hon vill ha tungan någon annanstans. Försök då någon annanstans kompis!
 9. skapa genväg till skrivbordet windows 10 Lista ut var klitoris är…
  Ta det lugnt en stund, låt din finger glida sakta längs den övre delen av hennes fitta. Känner du den där lilla rosenknoppen? DU HITTADE DEN! HURRA! Känner du den inte? Då kan förmodligen din kompis Google hjälpa dig…
 10. psykologprogrammet umeå flashback …använd den!
  SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, lek med den..
  15 tips för bättre oral sex - en guide till Oralsex
 11. väder washington dc maj Spendera inte all tid på ett ställe
  Vissa killar är helt besatta av klitoris- besatta! Även om det är en fantastisk och väldigt viktig del att fokusera på så finns det andra områden som känns ganska awesome också!  Testa att fokusera på andra delar av fittan också, visa din mångsidighet, hon kommer att älska det!
 12. färgers betydelse personlighet Alfabetstricket är bara konstigt..
  Ni vet det där tricket som alla rekommenderar, det där att försöka rita hela alfabetet på hennes tjejdelar med tungan, att det ska vara fantastiskt? Det är det inte, det är bara konstigt…
 13. stefan holmgren piteå Att suga kan vara fantastiskt!
  Att slicka är det självklara valet när du väl är därnere och utför oral sex. Men försök något nytt och utöka repertoaren med att, försiktigt, suga på  hennes klitoris. Se hur hon reagerar och gillar hon det kan du förska att suga lite hårdare.
 14. mörka slingor på ljust hår Ibland funkar det bara inte..
  ..och det är helt okej! På riktigt ”step away from that vagina sir!” Snälla, om du märker att det inte funkar så fortsätt inte i ytterligare en halvtimme, bara för att bevisa att du kan. Det slutar aldrig bra..
 15. sår vid ögat katt Var försiktig med ”efter oral sex kyssen”
  Vissa kvinnor älskar den, andra absolut avskyr den. Visst, du har precis gjort något riktigt bra för mänskligheten. Men förstör inte det nu, låt henne ta initiativ till första kyssen. Kysser hon dig på munnen så bara kör på. Men om inte så är halsen ett precis lika bra ställe för dina läppar.

Jag hoppas dessa tips & tricks för bättre oralsex är till nytta och att de ger dig en fantastisk upplevelse!

//Isabelle

2 tankar om “folkbokföring barn född utomlands 15 tips för bättre oral sex – bli en fittslickare av världsklass

  • Isabelle lastbilschaufför utbildning skåne says:

   kyckling kokosmjölk lchf recept Tack!
   Din feedback gjorde mig glad och jag hoppas att många killar (o tjejer) läser detta inlägget.
   Mer bra oralsex till folket!

Kommentera

solnedgång stockholm juli 2015 marie fredriksson sparvöga chords E-postadressen publiceras inte.

linolja på trägolv

enkla muffins utan smör

nordic wellness jönköping racketcentrum

iran irak kriget följder

fartygsbefäl klass 8 provfrågor Kontakta oss bukspottkörtelinflammation akut symtom

himlen är oskyldigt blå analys Vi är inte här just nu, men skicka oss ett meddelande så återkommer vi snarast!

egypten väder mars april Hejsan! Vad kan jag hjälpa dig med?

Tryck på ENTER för att börja chatta