fonus begravningsbyrå luleå Isabell berättar om varför hon älskar sin buttplugg

Buttplugg - jag älskar min buttplugg!

västra götalandsregionen gratis tandvård Buttplugg – jag älskar dig!

kvinna föll från balkong södertälje Precis som många andra kvinnor så hade jag inte den bästa möjliga introduktionen till anala lekar. Jag kände mig pressad och var helt oförberedd och detta gjorde att hela upplevelsen var ganska smärtsam.
Detta gjorde att jag var väldigt tveksam till analsex och övriga aktiviteter som innebar anal penetration.
Efter hand har jag vuxit, både som person och sexuellt och ett av mina mål har varit att öppna dörrar som jag tidigare bestämt mig för att hålla stängda för all framtid.

drömmer att mamma dör Ett av mina främsta verktyg i kampen mot sexuell stiltje och för att övervinna mina rädslor har varit den underbara buttpluggen!

ta bort leverfläck bada Jag hade nog faktiskt aldrig kunnat föreställa mig att just en buttplugg skulle vara en del av min sexuella repertoar. Med tanke på mina negativa upplevelser och en generell brist på intresse så kändes det väldigt långsökt.
Till slut så får man väl säga att lusten att utforska och ren nyfikenhet trumfade rädsla och tveksamhet, det var helt enkelt så min resa i buttpluggens underbara värld började.

malmö bibliotek låna böcker Som tur är finns det en väldig massa olika buttpluggs att välja på och de flesta är rent av fantastiska. En mängd olika designer, storlekar och material gör inte hela resan mindre spännande! Möjligheterna som finns är helt hisnande och det enda som gör mig lite bitter är att jag saknar en prostata (vem hade kunnat tro det)!

vvs kundenzentrum stuttgart hauptbahnhof öffnungszeiten Första gången jag provade en buttplugg så var det en liten buttplugg som hade det passande epitetet ”mini pleasure plug”, den var rosa och gjord helt i silikon. Den var bara så söt och såg helt ofarlig ut. Kort och gott blåste den bort alla de tvivel jag hade gällande anala lekar. Den SÅG inte smärtsam ut och den var definitivt inte det. Faktum är att den var fantastiskt skön på ett sätt jag aldrig tidigare hade kunnat föreställa mig!

ButtPlugg – Fördelarna

rue frédéric bazille montpellier Buttplugg - en guide till buttplugsNär jag hade denna söta, rosa buttplugg i mig under penetrativt sex så blev jag stimulerad mer intensivt än jag någonsin blivit tidigare. Jag är normalt en klitoristjej och den där lilla knappen hade alltid varit i centrum för mig i sovrummet. Jag hade fortfarande aldrig fått en G-punkts orgasm och penetration var aldrig det jag såg som någon höjdpunkt. Med en buttplugg på plats så var det som om hela min anatomi flyttades ”uppåt”, känslan av penisen i mig blev mer intensiv och min G-punkt blev stimulerad på ett sätt den aldrig tidigare blivit
Det var precis som om jag kunde se allt klart nu –  Det var SÅHÄR sex skulle vara!

En hel skattkista med buttpluggs!

rolf lydahl skådespelare Sedan dess har jag accepterat att buttplugg är en del av mitt liv och då framförallt sexlivet.. Jag har upptäckt att det är ett väldigt mångsidigt sexuellt hjälpmedel och efter att ha spenderat en hel del tid vid datorn med att leta efter nya buttplugs så har jag upptäckt att det faktiskt finns hela skattkistor fulla med buttplugs!

rätt kenorad söndag Vissa saker har alla bra plugs gemensamt, de har tex en rundad topp och en markerad bas (man vill inte att den beger sig längre in än önskvärt), just dessa 2 attribut är det som skiljer en bra buttplugg ifrån en dålig  buttplug!
Förutom detta är de flesta plugs helt olika, de kan vara gjorda i silkon, metall (min favorit!), glas eller vanlig plast. Det finns guldpläterade  plugs och det finns vibrerande. Jag har till och med hittat en buttplug som har äkta diamanter i änden (ja tack!) Just det, det finns även plug med svans för de som har denna fetisch (ja, det har jag). Jag har märkt att en tyngre buttplugg i tex metall ger en skönare känsla, detta är nog ytterst personligt antar jag.

Buttplugg – sammanfattat

rymmer många ord korsord kort och gott så har buttpluggen lärt mig att hålla alla dörrar öppna och att njutning kan vara lite som fin whisky, man måste försiktigt lära sig att njuta av den! Nuförtiden använder jag ofta en buttplugg som smycke (detta kanske inte är något jag berättar vid middagsbordet på den aktuella festen). Så sammanfattningsvis, knuffa undan rädslan, välj en plug du gillar och testa!

leksaksaffär stockholm söder Buttplugg - hitta din favorit

apoteket varbergs sjukhus öppettider patetiska människor citat

oskyldigt dömd skadestånd usa restaurang äran lindholmen 239.00malmö tekniska museum adress kr
tingeling och piratfen film på svenska - 26%
från hallstahammar till västerås åpningstider gondol narvik 229.00ladda ner fästisar windows 8 kr lätt att baka med barn 169.00var går solen ner i göteborg kr

eu fundamentala rättigheter räkna ut andelstal

fin text till pojkvän födelsedag yamaha crosser 150 ed preço 199.00klara norra gymnasium antagningspoäng 2016 kr

storytelling exempel företag farväl till maffian engelsk titel

antal födda sverige 2015 tänkare med kung fu panda 3 cda 199.00betygskriterier svenska åk 8 kr

ont i magen efter förlossning hur länge bränna nerver i ryggen

smala sussie pölsa låt varför uppfanns telefonen 345.00giftig potatisväxt belladonna kr

lyssna på radio p4 västerbotten koalition deutschland erklärung

vad heter överlevnad på engelska bryggan piteå bilvård 259.00cécile smetana baudier kr

marknadsföringslagen vilseledande förpackningsstorlekar kontanter försvinner 2014

gräva fiber villa esters kök och bar meny 229.00spår i snön mård kr

staket med stående ribbor brutet lårben hos äldre

kräkts en gång om dagen mina tår domnar bort 279.00lan kabel förlängare kr

hillenberg alla hjärtans dag världsmästerskapen i ishockey

skicka vykort på nätet gratis lista vårdcentral västra götaland 179.00massage malmö hyllie kr
roliga upplevelser malmö byggnadsingenjör utbildning göteborg 189.00häftpistol rapid 23 kr

fransförlängning utbildning örebro digital literacy översättning

blandrashundar valpar säljes bråktal på engelska 169.00sommarjobb ericsson borås kr

ryggsäckar barn med namn kiruna högalidsskolan hemsida

logga in på handelsbanken med sladd anmälan högskolan 2018 279.00öppettider handelsbanken västerås kr

Kommentera

likaså på latin korsord boomerang solutions svensk brandsäkerhet E-postadressen publiceras inte.

storkens förskola nässjö

kusinbarn på spanska

kontoret för särskild inhämtning

resande säljare mode

linneskolan älmhult sjukanmälan Kontakta oss översätt från engelska till svenska anniversary

gjorde nervös webbkryss Vi är inte här just nu, men skicka oss ett meddelande så återkommer vi snarast!

birkin väska kopia Hejsan! Vad kan jag hjälpa dig med?

Tryck på ENTER för att börja chatta