Integritetspolicy för dig som blir eller är kund på  Sinamatic.se

Uppdaterade villkor enligt GDPR

kissie pojkvän 2014 Uppgifter som tex personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till M:dont Media behandlas och lagras i digitalt format. M:dont Media ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Kundens uppgifter kommer att användas av M:dont Media för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet.

konserthuset växjö meny tvätta ägg hållbarhet Personuppgiftsansvarig:

bergvärmepumpar test 2016 M:dont Media
Linjegatan 3D
3025 0 Halmstad

kristina ohlsson böcker 2017 Kunduppgifter som lagras:
Namn
Adress
E-postadress
Telefonnummer
Köphistorik
Personnummer

Vill du veta vilka uppgifter vi lagrat?

södra latin musik antagningsprov Om du blir kund hos oss och ingår ett avtal har du full rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag visar och anger vilken information som finns sparad om dig hos oss. Du begär detta genom att skicka en undertecknad begäran till [email protected] Om de uppgifter visar vara felaktiga så ändrar korrigerar vi dessa.

Vill du att vi ska ta bort dina uppgifter?

gott humör engelska Vill du avregistrera dina kunduppgifter skall du först göra en skriftlig och undertecknad begäran på att få dina kunduppgifter hos M:dont Media raderade, med förbehåll för sådana uppgifter som krävs för att M:dont Media skall kunna upprätthålla god redovisnings- och bokföringssed.

Personuppgifter nödvändiga för dig & din upplevelse

tomter näsby örebro Om du ska handla på sinamatic.se så behöver du lämna ifrån sig ett antal personuppgifter för att det ska vara möjligt att leverera din beställning. Nedan ser du vilka dessa personuppgifter är
• Namn
• Adress
• Epost adress
• Telefonnummer
Dessa uppgifter sparas tillsammans med information om vilka produkter du har köpt i sju (7) år från utgången av det räkenskapsår informationen avser, se bokföringslagen (bokföringslag 1999:1078), därefter raderas informationen.

mensvärk utan mens med spiral Insamling av våra kunders personuppgifter på  Sinamatic.se sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Nedan kan du se och läsa mer om hur vi samlar in vår information

vänerns pärla cup 2015 Sinamatic.se tar mycket allvarligt på sina förpliktelser gentemot kunder som köper sexleksaker online. Detta gäller även hur vi hanterar de upplysningar du ger oss. Sinamatic.se förpliktigar sig till att följa gällande lagar och bestämmelser vad gäller sekretesspolicy. Denna policy beskriver hur Sinamatic.se behandlar de personuppgifter som samlas in på denna hemsida.

fynda julklappar på nätet film über wallstreet 2016 1. Hur samlar vi in personuppgifter?
Det kostar ingenting att se sig omkring och läsa på vår hemsida. Vi ber dig bara att lämna din e-postadress vid följande tillfällen:
Om du köper något på sidan.
Om du kontaktar oss via mejl eller svarar på ett meddelande.
Om du vill att Sinamatic.se ska skicka mejl om nyheter, billiga sexleksaker och exklusiva erbjudanden till din mailadress.
Vi samlar bara in personuppgifter (såsom namn och adress) om du samtycker till det.

søen rundt viborg fastighetsskatt 2015 bostadsrätt 2. Hur använder vi informationen?
För att kunna hantera din beställning, måste vi få tillgång till vissa uppgifter, såsom kreditkortsupplysningar och faktureringsadress. Denna information används bara för att behandla din beställning och för din användning av webbplatsen.
Du bestämmer själv om du vill ge oss tillgång till fler personuppgifter. Vi samlar in personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev till dig, nyheter och extraerbjudanden, för att besvara frågor eller svara på kommentarer från dig och för att du ska kunna registrera vissa funktioner på webbplatsen.

konkurs på engelska erika jonsson sången om värmland lyrics 3. Ditt samtycke
Vi kommer att skicka nyhetsbrev till dig om du väljer denna funktion alternativt om du fyller i din mailadress i formuläret för nyhetsbrev.

kommunal medlemslån bil kalla fötter sjukdom 4. Hur gör jag för att få nyhetsbrev?
Du har alltid möjlighet att välja om du vill ha nyhetsbrev från oss. Längst ner på denna sidan kan du tex fylla i din mailadress för detta.

smith squad skidglasögon fula namn på j 5. Vem hanterar dina personuppgifter?
Sinamatic.se administrerar och använder de personuppgifter du anger för att kunna besvara frågor från dig och förbättra och förfina vårt utbud av tjänster så att det passar dina behov.
Utöver detta kommer vi inte att lämna ut dina uppgifter till någon annan utan ditt samtycke, om inte lagen kräver det, eller när du vinner ett pris eller har bett om några konkreta upplysningar.

grönt hår av klor ketchup hönorna värper inte 6. Användning av cookies
Sinamatic.se använder så kallade cookies för att ge våra kunder bättre service och se vilka av webbutikens sidor och produkter kunden är mest intresserad av. Detta gör vi för att förbättra kundens upplevelse av webbutiken. En cookie är en samling av data, som en webbplats genom din webbläsare har på din dator och den kan hämtas fram vid ett senare tillfälle. Cookies kan bara läsas av den webbplats de kommer ifrån. Den viktigaste uppgiften för cookies är att identifiera användaren och anpassa hens vistelse på hemsidan. Cookies innehåller inga sådana upplysningar som telefonnummer, e-postadress eller andra kontaktupplysningar, som andra kan använda för att kontakta dig. En cookie är en passiv fil och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Du kan ange om du vill att datorn ska ta emot cookies eller ej i dina webbläsarinställningar.

hämta appar utan wifi jobba i australien lön 7. Länkar till andra webbplatser
Vår hemsida kan innehålla länkar till andra webbplatser, som vi använder eller vill rekommendera. Vi tar inget ansvar för andra företags webbinnehåll eller deras sekretesspolicy. Om du besöker en annan webbplats, bör du bekanta dig med den aktuella webbplatsens sekretessregler och övriga regler som gäller där.

underkläder göteborg tips não precisa sinonimo 8. Är det något mer jag bör veta?
Utöver vad som nämnts ovan, lämnar Sinamatic.se inga upplysningar till tredje man, såvida inte lagen kräver det.